WIRE DUSSELDORF 2020

Editia 2020 a expozitiei internationale de echipamente pentru productia de sarme, cabluri, tuburi si servicii conexe WIRE & TUBE a fost reprogramata in perioada 07 – 11 decembrie 2020 ca urmare a masurilor luate de organizatori pentru prevenirea raspandirii epidemiei de coronavirus.

Conform comunicatului oficial din partea organizatorului Messe Düsseldorf, contractele existente cu expozantii precum si tichetele de intrare pentru vizitatori raman valabile pentru noua perioada de desfasurare.

Expozitia se va desfasura in 15 pavilioane in care sunt asteptati 2600 de expozanti care vor prezenta solutii de productie, proces, aplicatii si servicii ale industriei sarmelor, organelor de asamblare, conductoarelor, cablurilor (electrice si mecanice), tuburillor metalice, etc.

Organizatorii au facut apel la toti operatorii zonali din domeniul hotelier sa ofere flexibilitate la cererile de modificare sau anulare pentru rezervarile deja efectuate.

Incepand cu editia din acest an, profilul expozitiei va fi extins catre zona de produs finit prin facilitarea de spatiu expozitional pentru producatorii de organe de asmblare (suruburi, saibe, piulite, bolturi, axuri de prindere, nituri, etc) si de arcuri (torsiune, compresiune, extensie, etc).

Expozitia internationala WIRE & TUBE este principalul eveniment european din industria de echipamente, auxiliare, materii prime si produs finit pentru cabluri, sarme si conexe.

Save

Save