Suntem online!

Am lansat site-ul www.valteknica.ro , in dorinta de a oferi interactivitate si comunicare eficienta cu clientii si partenerii nostri actuali si viitori, dar si cu toti cei interesati de domeniul echipamentelor industriale destinate productiei si procesarii sarmelor feroase si neferoase, cablurilor electrice si mecanice, aplicatiilor de fabricatie si proces wire & cable.

Ne dorim astfel o cat mai buna relationare in ceea ce priveste informarea de baza cu privire la profilul societatii noastre si in mod special la echipamentele pe care le propunem ca si solutii atat pentru producatorii existenti dar si pentru proiecte de start-up.

Site-ul nostru pune la dispozitia dumneavoastra prezentari eficiente ale solutiilor industriale din domeniul producerii si prelucrarii sarmelor si cablurilor, specificate in sectiunile ECHIPAMENTE si AUXILIARE.

Va punem la dispozitie canale directe de contact pentru oferirea de detalii suplimentare, discutarea proiectelor, furnizarea ofertelor si asistenta tehnica in sectiunea de CONTACT, precum si in fiecare pagina dedicata prezentarii echipamentelor.

Pentru a fi la curent cu ultimele stiri referitoare la activitatea noastra si cu noutatile in materie de tehnologie, evenimente si noi echipamente din domeniu aveti la dispozitie sectiunea NOUTATI, unde vom publica in mod regulat stiri, articole, prezentari si anunturi.

Suntem prezenti si pe canalele social media accesibile din paginile website-ului nostru.

Valteknica.ro va propune o platforma interactiva: o baza de informare cu continut eficient si util despre echipamentele noastre, actualizari frecvente cu stiri si informatii din industria wire & cable, raspunsuri prompte la intrebari si cereri, oferirea de solutii tehnice si comerciale viabile si conforme cu realitatea pietei de profil.

Va dorim o vizita placuta pe website-ul nostru si speram ca aici veti gasi resursele necesare care sa vina in intampinarea proiectelor dumneavoastra!