Expozitia internationala de inginerie MSV 2015 Brno, Cehia

msv_logoIn perioada 14 – 18 Septembrie 2015 va avea loc EXPOZITIA INTERNATIONALA DE INGINERIE SI AUTOMATIZARI MSV 2015 la Brno, Cehia, cu participare anuala a 1500 de expozanti producatori de echipamente pentru industria prelucrarii metalelor, sistemelor hidraulice, pneumatice, electrice si electronice.

Vom fi prezenti in cadrul expozitiei alaturi de partenerul nostru SIMCO MACHINERY COMPANY in pavilionul B standul nr. 13, unde vom expune pentru vizionare si teste demonstrative masina automata de indoit tubulatura si bare metalice seria WTB .

Echipamentul este destinat indoirii, torsionarii si debitarii in forme diverse a barelor si tuburilor, pentru producerea de aplicatii diverse din industria auto, tubulaturi pentru sisteme de franare, alimentare, racire, aer conditionat, sarme si bare profilate pentru industria mobilei, instalatiilor sanitare, lucrari de arta, etc. Se pot executa profile 2D si 3D prin control si formare din 6 sau 8 axe, programare prin IPC si control automat cu touch screen.

Va asteptam la Brno!

Save

Save

Save