Echipamente de transfer, paletizare si infoliere pentru deservirea liniilor de productie pentru cabluri, piese ambalate si diverse produse ambalate in cutii, pungi, saci, etc.

Masini de paletizat

– destinate receptiei produselor ambalate din fluxul de productie si dispunerii automate a acestora pe paleti. Alimentarea si dispunerea atat a paletilor cat si a produselor se efectueaza automat prin sistem controlat PLC. In functie de specificul produselor, echipamentele se pot configura si echipa pentru paletizarea de diverse formate de ambalaj si produse..

Masini universale

– pentru infolierea paletilor in film stretch. Echipamentele asigura stabilitate la diverse greutati ale paletilor si sunt disponibile in diferite modele, caracteristici tehnice si optionale: diametre baza rotativa intre 1500 – 2400 mm, inaltime catarg port rola pana la max. 3500 mm, dispozitive de taiere si fixare film infoliere, etc.

Benzi transportoare motorizate sau inerte

– pentru transferul si distribuirea produselor, ambalajelor si paletilor. Oferta noastra acopera o gama larga de benzi transportoare pe valturi, rotile, imbinate sau banda cauciucata, de asemenea benzi magnetice si elevatoare. Asiguram solutii de proiectare, executie, instalare si punere in functiune pentru automatizari complete ale distributiei de produse rezultate din fluxuri tehnologice, linii sau masini pentru procesare si productie.

Pentru detalierea specificatiei tehnice si oferta comerciala, va rugam sa ne contactati.

Servicii

Asiguram consiliere in alegerea solutiei adecvate, asistenta tehnica, transport, asamblare, instalare, punere in functiune, training pentru personalul operativ, servicii de intretinere si service, piese de schimb si accesorii. Asistenta noastra este acordata atat in timpul perioadei de garantie cat si dupa expirarea acesteia.

CONSULTANTA

ASISTENTA TEHNICA

TRANSPORT

INSTALARE

TRAINING DE PERSONAL

INTRETINERE SI SERVICE

ACCESORII SI PIESE

GARANȚIE ȘI CALITATE

Echipamentele si liniile oferite de noi detin certificarile necesare in conformitate cu normele CE pentru calitate, conformitate si garantie.