EMO HANOVRA 2019

Va asteptam la expozitia internationala EMO Hanovra 2019, eveniment ce va avea loc la Messe Hanovra in perioada 16 – 21 Septembrie 2019

ffg-emo2019

Masina de caserat entry-level

Solutie bugetara de mare productivitate pentru caserat hartie, carton duplex si ondulat, dezvoltata de OPPLIGER: Oppliger FOX – by Fengchi

fox-1

WIRE DÜSSELDORF 2016

Vom fi prezenti alaturi de partenerii nostri la expozitia internationala de profil WIRE 2016, eveniment ce va avea loc la Messe Dusseldorf in perioada 04 – 08 Aprilie 2016.

wiretube-dusseldolf

MSV 2015 BRNO, CEHIA

Va asteptam la expozitia internationala de inginerie si automatizari MSV 2015 va avea loc la Brno,   Cehia, in perioada 14 – 18 Septembrie 2015.

msv2015

SUNTEM ONLINE!

Am lansat site-ul www.valteknica.ro , din dorinta de a oferi interactivitate si comunicare eficienta cu clientii si partenerii nostri actuali si viitori, dar si cu toti cei interesati de domeniul echipamentelor industriale destinate productiei wire & cable, solutiilor de ambalare si conversie a hartiei si cartonului si productiei de componente automotive.

Ne dorim astfel o cat mai buna informare a celor interesati despre profilul societatii noastre si in mod special despre echipamentele pe care le propunem ca si solutii atat pentru producatorii existenti dar si pentru proiecte de start-up.

Va punem la dispozitie canale directe de contact pentru oferirea de detalii suplimentare, discutarea proiectelor, furnizarea ofertelor si asistenta tehnica in sectiunea de CONTACT, precum si in fiecare pagina dedicata prezentarii echipamentelor.

Pentru a fi la curent cu ultimele stiri referitoare la activitatea noastra si cu noutatile in materie de tehnologie, evenimente si noi echipamente din domeniu aveti la dispozitie sectiunea NOUTATI, unde vom publica in mod regulat stiri, articole, prezentari si anunturi.

Suntem prezenti si pe canalele social media accesibile din paginile website-ului nostru.

Valteknica.ro va propune o platforma interactiva: o baza de informare cu continut eficient si util despre echipamentele noastre, actualizari frecvente cu stiri si informatii din industria de profil, raspunsuri prompte la intrebari si cereri, oferirea de solutii tehnice si comerciale viabile si conforme cu realitatea pietei de specialitate.

Va dorim o vizita placuta pe website-ul nostru si speram ca aici veti gasi resursele necesare care sa vina in intampinarea proiectelor dumneavoastra!