DESCRIERE

Linii complete pentru izolarea conductoarelor in materiale termoplastice pentru productia cablurilor utilizate la instalatii fixe in constructii comerciale, industriale sau rezidentiale. Echipamentele produse de MFL Group se afla intr-o continua evolutie tehnologica pentru a veni in intampinarea cererii ce productie, calitate si grad de siguranta necesare in cablarea constructiilor. Venim in intampinarea cerintelor de eficienta materiala si energetica in raport cu productivitatea si calitatea prin solutii tehnice si comerciale conforme fiecarei cereri.

OPTIUNI

In functie de proiectul de productie putem configura liniile de extrudare in mod partial sau complet, incepand de la componenta de baza oferita: derulator mono sau dublu automat pentru tamburi conform DIN max. 1600 mm, integrare max. 3 extrudere, schimbare computerizata a culorilor, stripe & skin, unitati de dozare pentru material solid / lichid, cap de extrudare / co-extrudare, instrumente de control diametru si spark tester, jgheab de racire cu termoreglaj, cabestan – compensator, inrolator mono sau dublu automat.

Proces de lucru si control integrat PLC, Profibus, interfata operator, diagnosticare la distanta.

CARACTERISTICI GENERALE

Unitate UM Min. Max.
Diametru conductor mm 0.5 16
Viteza m/min 700 1500
Material izolator PVC, PE, HFFR, PP, PUR, XLPE

*valorile exprimate mai sus au caracter general.

Pentru detalierea specificatiei tehnice si oferta comerciala, va rugam sa ne contactati.

Servicii

Asiguram consiliere in alegerea solutiei adecvate, asistenta tehnica, transport, asamblare, instalare, punere in functiune, training pentru personalul operativ, servicii de intretinere si service, piese de schimb si accesorii. Asistenta noastra este acordata atat in timpul perioadei de garantie cat si dupa expirarea acesteia.

CONSULTANTA

ASISTENTA TEHNICA

TRANSPORT

INSTALARE

TRAINING DE PERSONAL

INTRETINERE SI SERVICE

ACCESORII SI PIESE

GARANȚIE ȘI CALITATE

Masinile si liniile oferite de noi detin certificarile necesare in conformitate cu normele CE pentru calitate, conformitate si garantie.