DESCRIERE

Dezvoltarea continua a industriei auto genereaza in mod automat cresterea si diversificarea productiei pentru cablurile de profil. Astfel, echipamentele de extrudare pentru cabluri auto pe care noi le propunem asigura standarde superioare de calitate ale produselor finite si indeplinesc conditiile de productivitate si flexibilitate pentru asigurarea competitivitatii pe piata de profil.

OPTIUNI

In functie de cerere liniile pot fi configurate partial sau complet: derulator mono sau dublu cu balerin, extruder principal + extrudere auxiliare, cap de extrudare / co-extrudare, dozatoare masterbatch tip carusel, schimbare computerizata a culorilor, stripe & skin, instrumente de control diametru si spark tester, unitate de racire, cabestan – compensator, inrolator mono sau dublu automat.

Proces de lucru si control integrat PLC, Profibus, interfata operator, diagnosticare la distanta.

CARACTERISTICI GENERALE

Unitate UM Min. Max.
Diametru conductor mm 0.22 7.0
Diametru conductor izolat mm 1.2 6.0
Viteza m/min 1000 1200
Material izolator PVC, PE, Sioplas

*valorile exprimate mai sus au caracter general.

Pentru detalierea specificatiei tehnice si oferta comerciala, va rugam sa ne contactati.

Servicii

Asiguram consiliere in alegerea solutiei adecvate, asistenta tehnica, transport, asamblare, instalare, punere in functiune, training pentru personalul operativ, servicii de intretinere si service, piese de schimb si accesorii. Asistenta noastra este acordata atat in timpul perioadei de garantie cat si dupa expirarea acesteia.

CONSULTANTA

ASISTENTA TEHNICA

TRANSPORT

INSTALARE

TRAINING DE PERSONAL

INTRETINERE SI SERVICE

ACCESORII SI PIESE

GARANȚIE ȘI CALITATE

Masinile si liniile oferite de noi detin certificarile necesare in conformitate cu normele CE pentru calitate, conformitate si garantie.