DESPRE NOI

Valteknica este o societate cu capital românesc constituită în anul 2011, avand ca domeniu de activitate furnizarea de echipamente pentru productia de fire metalice, conductoare, cabluri electrice si mecanice, componente automotive si a solutiilor aferente pentru gestionare si ambalare.

Furnizam echipamente, masini-unelte, auxiliare, scule si accesorii pentru industria de componente automotive, wire & cable si packaging:

  • Solutii pentru trefilare si tragere profile metalice feroase si neferoase, masini de productie cabluri şi derivate (sârme, cuie, plase, profile, suruburi, bolturi);
  • Masini unelte si scule pentru fabricarea rotilor dintate: solutii pentru danturare, brosare, debavurare si sanfrenare, rectificare de profil, scule specializate;
  • Solutii de dozare si ambalare pentru repere diverse de dimensiuni medii si mici din metal, plastic si/sau lemn;
  • Echipamente pentru prelucrarea hartiei si cartonului: masini pentru productia ambalajelor din carton si pungilor din hartie.

DOMENII DE COMPETENȚĂ

Masini unelte pentru fabricarea rotilor dintate (danturare, sanfrenare, rectificare) si scule pentru danturare (freze melc, cutite de mortezat, brose, corpuri abrazive).

Linii de extrudare pentru izolarea conductoarelor electrice si anveloparea cablurilor LV, MV si HV. Extrudare in diverse materiale flexibile termo-izolante.

Masini pentru productia de cuie, bolturi, suruburi, arcuri mecanice, profile si lanturi, diverse solutii de procesare a sarmelor prin deformare la rece.

Masini pentru impletirea plaselor din sarma cu ochiuri romboidale sau hexagonale, destinate imprejmuirilor, constructiilor si structurilor diverse.

Masini rotative pentru infuniere, rasucire, imperechere si cablare a sarmelor si conductoarelor in toroane, cabluri, funii (cabluri electrice si mecanice).

Echipamente, auxiliare si accesorii pentru trefilarea sarmelor metalice feroase si neferoase (sarme din otel low carbon / high carbon, cupru, aluminiu si alte aliaje).

Solutii de ambalare produs finit (cablu, sarma, cuie, bolturi, etc), prin masurare, debitare, numarare, cantarire, inrolare, dozare, infoliere, etichetare, paletizare.

Solutii pentru conversia hartiei si cartonului: masini de productie pentru ambalaje din carton (cutii, partitii), masini pentru confectionarea pungilor din hartie.