DESCRIERE

Cableze planetare configurate in functie de complexitatea de constructie a cablurilor. Acest tip de echipament este cel mai cunoscut si frecvent utilizat in productia de profil, reprezentand modelul clasic pentru acest tip de masini.  Cablezele planetare MFL Group sunt masini versatile pe care se pot cabla atat sarme din otel pentru producerea cablurilor de tractiune cat si sarme neferoase pentru constructia cablurilor electrice.

Cadrele planetare revolutioneaza la rotirea cajei sau pot fi blocate pentru executia de structuri diverse de cablu cu revers 0 sau full revers.

Rata foarte scazuta a torsionarii remanente permite realizarea de constructii cablate extrem de precise pentru standardele de calitate asociate concentricitatii de asezare a firelor din otel sau Al / aliaje Al.

Aplicatii de baza

  • constructia toroanelor din otel si a cablurilor de tractiune;
  • cablarea conductoarelor izolate;
  • armare cabluri cu sarma din otel low carbon;
  • constructie cablu compozit.

Caracteristici

Sistem individual de detectie rupere fir, tensionare integrala a firelor per caja, posibilitate de lucru in tandem.

CARACTERISTICI GENERALE

Unitate UM Min. Max.
Bobine per caja nr. 3 6
Diametru bobine caja mm 400 1600
Fire cablate nr. 3 48
Diametru sarma mm 1,8 4,5
Viteza rpm 80 180

*valorile exprimate mai sus au caracter general.

Pentru detalierea specificatiei tehnice si oferta comerciala, va rugam sa ne contactati.

Servicii

Asiguram consiliere in alegerea solutiei adecvate, asistenta tehnica, transport, asamblare, instalare, punere in functiune, training pentru personalul operativ, servicii de intretinere si service, piese de schimb si accesorii. Asistenta noastra este acordata atat in timpul perioadei de garantie cat si dupa expirarea acesteia.

CONSULTANTA

ASISTENTA TEHNICA

TRANSPORT

INSTALARE

TRAINING DE PERSONAL

INTRETINERE SI SERVICE

ACCESORII SI PIESE

GARANȚIE ȘI CALITATE

Masinile si liniile oferite de noi detin certificarile necesare in conformitate cu normele CE pentru calitate, conformitate si garantie.