Productia de cuie in flux continuu implica conectarea masinii de cuie la echipamente auxiliare specifice, pentru realizarea unei linii de productie. In componenta de baza, o linie de productie a cuielor presupune integrarea in linie a mai multor unitati: derulator pentru sarma, masina de cuie, banda magnetica pentru colectare/transfer cuie, toba pentru curatare/debavurare cu exhaustor de rumegus, unitate de dozare, ambalare, etichetare si paletizare. Oferta noastra include atat linii de productie cat si flux tehnologic complet.

Scule pentru taiere si formare

–  scule pentru formarea cuielor (formare cap / varf, scule de prindere si ejectare cuie, etc). Sculele vin in diverse formate si variante, in functie de optiunea de productie, dimensiunile si tipul cuielor. Materialul de compozitie poate fi otel rapid HSS (durata de viata mai scurta dar cu posibilitate de rectificare aprox. 9x) sau din carbura de tungsten (durata de viata lunga, nu se rectifica).

Unitate de derulare si alimentare

–  stand pentru derularea colacilor din sarma si alimentarea masinii de cuie. Unitatile pentru derularea sarmei sunt construite pentru diverse capacitati in functie de greutatea colacilor de sarma, model standard capacitate 1000 kg.

Toba de curatare si debavurare

– este utilizata la curatarea varfului si capului cuielor de asperitatile (bavura) rezultate in urma procesului de formare si taiere, concomitent cu degresarea si lustruirea acestora. Produsele sunt procesate prin centrifugare controlata in rumegus din lemn la o viteza max. de 30 rpm, capacitatea de incarcare a tobei fiind de 500 kg.

Exhaustor de bavura si rumegus

– aspirator industrial tip ciclon, aspira din toba rumegusul si bavura rezultate din operatiunea de debavurare si curatare, prin separarea acestora de cuiele / piesele procesate. Echipamentul este compus dintr-o camera de separare, unitate motorizata de tip ciclon pentru exhaustare, filtru de rumegus si duza de eliminare impuritati in saci atasabili.

Container colector pentru cuie

– colector special pentru cuie livrate din masina de cuie sau din alte masini de procesat cuie (masini de inrolat sau profilat cuie). Dimensiuni 1360x950x720 mm, fund basculabil cu deschidere prin actionare mecanica manuala, saboti pentru manipulare cu moto-stivuitorul, predispozitii pentru bolcare la stivuire.

Polizor de rectificat scule HSS

– este un echipament optional specializat in ascutirea si rectificarea sculelor din otel rapid cu care opereaza masina de produs cuie. Polizorul este esential pentru liniile de productie ce utilizeaza scule din otel rapid (HSS), in vederea asigurarii ritmului constant de productie prin ascutire si rectificare regulata pentru mentinerea calitatii cuielor, asigurarea regimurilor de lucru in parametrii normali si operarea in conditii optime a masinii de cuie.

Carcasa de protectie la zogomot

– este un echipament optional destinat acoperirii masinii de produs cuie pentru izolarea si reducerea pana la 83dB a zgomotului emis in timpul functionarii, dar si pentru colectarea vaporilor de ulei rezultati din operatiunile de gresare automata a masinii.

Pentru detalierea specificatiei tehnice si oferta comerciala, va rugam sa ne contactati.

Servicii

Asiguram asistenta si consiliere in alegerea solutiei adecvate, asistenta tehnica, transport, asamblare, instalare, punere in functiune, training pentru personalul operativ, servicii de intretinere si service, piese de schimb si accesorii. Asistenta noastra este acordata atat in timpul perioadei de garantie cat si dupa expirarea acesteia.

CONSULTANTA

ASISTENTA TEHNICA

TRANSPORT

INSTALARE

TRAINING DE PERSONAL

INTRETINERE SI SERVICE

ACCESORII SI PIESE

GARANȚIE ȘI CALITATE

Echipamentele si auxiliarele oferite de noi detin certificarile necesare in conformitate cu normele CE pentru calitate, conformitate si garantie.